Centrum voor Jeugd en Gezin
Hulp en advies

Hulp en advies

Wijzigingen i.v.m. het coronavirus

In verband met corona zijn er veel wijzigingen in de dienstverlening en de openingstijden. Bekijk de berichtgeving over het coronavirus


Hulp en Advies

Hier lees je welke vormen van hulp en advies je bij het Centrum voor Jeugd en Gezin kunt verwachten. Heb je nú hulp nodig? Dan is er altijd iemand bereikbaar. Of bekijk onze Opvoedtips.

Algemeen

Via ons algemene telefoonnummer, E-consult en chat kom je in contact met een jeugdverpleegkundige. Zij zorgt zo nodig dat een andere deskundige contact met je opneemt.

Jeugdgezondheidszorg

Bij de jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen van de Jeugdgezondheidszorg kun je terecht met al je vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien van kinderen tot 23 jaar.

Wij nodigen je op een aantal momenten uit voor een afspraak in het Centrum voor Jeugd en Gezin of op school. Dit noemen we onze contactmomenten.

In het ouderportaal jeugdgezondheidszorg 0-12 jaar heb je toegang tot de gegevens van je kind.

Jeugd- en Gezinsteams

Bij de medewerkers van het Jeugd- en Gezinsteam kun je terecht voor specialistische (jeugd)hulp. Je kunt je aanmelden via de aanmeldwebsite. Ook jongeren kunnen bij dit team terecht.

Stiefcoach

De Stiefcoach begeleidt samengestelde gezinnen naar rust, harmonie en verbinding. Je kunt een afspraak maken voor het spreekuur.

CJG-cursussen

Regelmatig organiseren we cursussen of (thema)bijeenkomsten. Je leert, oefent, stelt vragen en wisselt ervaringen uit met andere (aanstaande) ouders.

Stel je vraag - Leiden

Stel je vraag

Maak gebruik van dit formulier voor een gratis E-consult per mail. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van een jeugdverpleegkundige.

* is verplicht

Wil je anoniem blijven, dan kun je een apart e-mailadres aanmaken in Hotmail of Gmail. Zonder geldig e-mailadres kunnen we geen antwoord geven.

Vragen over een afspraak?

Vermeld bij vragen over een afspraak altijd de geboortedatum van je kind. 


1 + 2 =

*verplicht

Pedagogisch advies

Soms heb je een vraag over opvoeden die meer aandacht nodig heeft. Je kunt dan een afspraak maken met de pedagogisch adviseur voor een gesprek of kortdurende begeleiding. 

Samen zet je zaken op een rijtje en ga je op zoek naar wat er nodig is om het thuis weer goed te laten lopen.