Centrum voor Jeugd en Gezin
Openingstijden

Wijzigingen i.v.m. het coronavirus

Wijzigingen door het coronavirus

Let op! In verband met corona werken we met inloopspreekuren op afspraak. Neem even contact op voor je komt. Sommige inloopspreekuren gaan niet door. Bekijk onze huidige dienstverlening op de pagina coronavirus overzicht.

Openingstijden

Inloopspreekuur Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar

Bij de verschillende CJG-locaties in Leiden kun je binnen lopen tijdens het inloopspreekuur Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar. Je kunt hier terecht om bijvoorbeeld je baby extra te laten wegen of voor advies.

CJG West (Theda Mansholtstraat)

Maandag

13.00 - 13.30 uur

CJG Zuid (Vijf Meilaan)

Vrijdag

13.00 - 13.30 uur

CJG Midden (Oosterkerkstraat)

Dinsdag

13.00 - 13.30 uur

CJG Noord (Arubapad)

Dinsdag

13.00 - 14.00 uur

 

Let op: rond feestdagen en in vakantieperiodes zijn er soms afwijkende openingstijden. Als dit het geval is, kun je daarover een berichtje vinden op de homepage.

Pedagogisch adviseur op afspraak

Je kunt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin op afspraak terecht bij een pedagogisch adviseur. Dit kan in Leiden ook op donderdagavond tijdens een spreekuur voor inwoners van Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude.

Jeugd- en Gezinsteam op afspraak

Je kunt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin op afspraak terecht bij de Jeugd- en Gezinsteams.

Stiefcoach op afspraak

Je kunt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin op afspraak terecht bij een Stiefcoach.

Telefonische bereikbaarheid

Op maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 088 254 23 84. Buiten kantoortijd krijg je een automatische beantwoording te horen met meer informatie. Het Jeugd- en Gezinsteam kun je op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken.

Chatspreekuur

Het chatspreekuur is op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur.

E-consult

Via deze website kun je anoniem 24 uur per dag, 7 dagen per week je vraag stellen. Een uitgebreidere vraag noemen we een e-consult (elektronisch consult). Hiervan kun je gratis en volledig anoniem gebruik maken.